Verzekeringskantoor Winsurances GCV in Sint-Eloois-Vijve is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Zowel in de particuliere als KMO sector bieden wij u de juiste bescherming voor de meest uiteenlopende verzekeringssituaties.
Wij hebben bij onze partnermaatschappijen een voorkeurspositie verworven waardoor wij steeds de meest uitgebreide voorwaarden en de nieuwste waarborgen tegen zeer scherpe tarieven aanbieden !!

Wij kunnen uw verzekeringsportefeuille gratis doorlichten en brengen u daarna advies uit over de juiste dekking tegen de interessantste premies. Wij zoeken voor u naar de beste prijs-kwaliteitsoplossing.

Onze goed opgeleide, dynamische medewerkers en onze jarenlange relatie met schadebeheerders en experten staan garant voor een vertrouwde begeleiding in schadeafhandeling, waardoor u steeds kan rekenen op een snelle en correcte vergoeding na schade.

winsurances_0049 (1)
winsurances_0020 (1)

Frederic
Windels

Zaakvoerder
winsurances_0011 (1)

Lindsay
Labeeuw

Commercieel administratief bediende
winsurances_0037 (1)

Hannelore Ruysschaert

Administratief bediende
winsurances_0002 (1)

Davy
Dewitte

Subagent

Het kwaliteitslabel van Brocom

Door te kiezen voor een Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar hebt u de garantie van een superieure kwaliteit van dienstverlening. De makelaar die drager is van dit kwaliteitslabel beantwoordt immers aan zeer strikte criteria.

Sectorale gedragsregels

Bovendien zijn de Brocom Erkende Verzekeringsmakelaars de enige tussenpersonen die per principe de sectorale gedragsregels ondertekenen. Het is daarom dat dit label uw garantie is voor keuze, service en de verdediging van UW belangen... in alle onafhankelijkheid!
Meer dan een "verkoper" is de Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar een specialist in verzekeringen.

Hij is uw beste verzekering.
Brocom

Ons kantoor valt onder de toezichthoudende overheid FSMA. Het FSMA-register kan als volgt geraadpleegd worden: 

“Het register van de verzekeringstussenpersonen wordt bijgehouden door  de FSMA,
te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op www.fsma.be.”

Close Menu